h

Nieuws uit 2019

16 december 2019

Sociaal Economisch beleid zonder inbreng van Vakbond

Foto: SP

In december 2019 heeft de gemeente Noordoostpolder het nieuw Sociaal Economisch Beleid aangenomen. Een beleidsnota waarbij de vakbonden niet betrokken zijn geweest. Voor de SP een gemiste kans.

Lees verder
11 november 2019

motie van treurnis voor Wethouder Wijnants

Tijdens de raadsvergadering van 11 november heeft de SP een motie van Treurnis ingediend tegen wethouder Wijnants. Dit omdat NOPpedia,  'een speeltje van € 100.000' weg gegooid geld blijkt te zijn.

Lees verder
7 oktober 2019

SP betreurt ontslag Burgemeester Bouman

Foto: © Reina Halman Fotografie

Wij vinden het erg verdrietig dat onze Burgemeester heeft  besloten om te stoppen. Zijn rol als Burgervader in de samenleving, hebben we alleen maar veel respect voor, we hebben hem gezien als een warme persoonlijkheid.

Lees verder
6 mei 2019

schoorvoetend akkoord met aankoop pand dr. Jansen

Foto: SP

Als fractie hebben we afgelopen Raadsvergadering schoorvoetend ingestemd met de aankoop van het pand Dr. Jansen. Om de volgende twee redenen was dit voor ons belangrijk om dat tijdens de stemming naar voren te brengen.

Lees verder
29 april 2019

Avond over woede, hoop en de EU in Emmeloord

Foto: SP

Senator, Eerste Kamerlid Tiny Cox zal 8 mei Emmeloord aan doen in de SP-tour door het land. Tijdens de openbare avond spreekt Tiny Cox over woede en hoop in de samenleving en de komende verkiezingen. De avond maakt onderdeel uit van 50 SP-avonden door het hele land in aanloop naar de EU-verkiezingen op 23 mei.

Lees verder

Pagina's

U bent hier