h

Nieuws uit 2022

16 december 2022

Buurtcomité Rietstraat en Zeebiesstraat biedt petitie aan Mercatus

Op vrijdag 16 december heeft het buurtcomité de petitie aangeboden aan Mercatus.

Lees verder
27 november 2022

Open brief aan Mercatus over sloopplannen

Foto: SP

Woningcorporatie, Mercatus  moet zo snel mogelijk bekend maken welke huizen zij de komende jaren wil gaan slopen. Dat stelt de SP in een open brief aan de verhuurder.

Lees verder
16 november 2022

Buurtcomité Rietstraat en Zeebiesstraat start petitie

Foto: SP

Na de zomer is het buurtcomité bijeen geweest. Het comité wordt ondersteund vanuit de SP afdeling. Het eerste doel wat het buurtcomité zich opgelegd heeft is om duidelijkheid bij Mercatus af te dwingen. Duidelijkheid krijgen wat er met hun buurt gaat gebeuren. Om de druk op Mercatus te verhogen wordt er een petitie opgestart met als tekst:

Lees verder
11 oktober 2022

SP FLEVOLAND MAAKT OV GOEDKOPER

Als overal de prijzen stijgen, zou je hopen dat de overheid het openbaar vervoer juist betaalbaar maakt. In Flevoland deden ze juist het tegenovergestelde. Daar werden de prijzen van de Altijd Vrij abonnementen van Connexxion met maar liefst 10% verhoogd. Deze verhoging raakt vooral leerlingen die van het vervoer afhankelijk zijn om op school te komen en de mensen die geen auto bezitten.

Lees verder
20 augustus 2022

Pensioenbijeenkomst met een mooie opkomst

Foto: SP

Mensen die jarenlang werken hebben recht op een fatsoenlijk pensioen, hun eigen verdiende uitgestelde loon. Het nieuwe pensioenstelsel dat het Kabinet Rutte IV door de Tweede Kamer wil duwen gaat hier niet in voorzien. Dat was de conclusie van een drukbezocht Politiek Café in Emmeloord.

Lees verder
18 augustus 2022

Pensioen/koopkracht avond

Foto: Geert van Tol ©2016 Copyrights and distribution rights by Geert van Tol,

Ben je er ook bij morgen 19 augustus? We gaan deze avond in gesprek met econoom, auteur en pensioenspecialist Rob de Brouwer. We zullen de huidige inflatie, koopkrachtdaling, achterblijvende lonen, en de roof van onze pensioenen bespreken. Ook richten we ons op wat hier politiek aan te doen is en natuurlijk alles wat u zelf inbrengt: er zal veel ruimte zijn voor uw vragen.Lees verder

Pagina's

U bent hier