h

SP betreurt ontslag Burgemeester Bouman

7 oktober 2019

SP betreurt ontslag Burgemeester Bouman

Foto: © Reina Halman Fotografie

Wij vinden het erg verdrietig dat onze Burgemeester heeft  besloten om te stoppen. Zijn rol als Burgervader in de samenleving, hebben we alleen maar veel respect voor, we hebben hem gezien als een warme persoonlijkheid.

In de rol van voorzitter van de Raad hebben we ervaren dat de Burgemeester kritisch was over de inrichting van onze democratie. Sinds wij als SP in de gemeenteraad zitten maken wij ons hier al druk over.

We begrijpen uit het persbericht van dhr. Bouman dat de interne samenwerking moeizaam is verlopen. We hopen dat er een onderzoek gaat plaatsvinden over het verschil van inzicht over het besturen van deze gemeente. Als Raad hebben we een profiel schets vastgesteld, waaraan in de ogen van de SP  de Burgemeester voldeed.

Wij zullen zijn vertrek als een gemis gaan ervaren.

 

Reactie toevoegen

U bent hier