h

Nieuws uit 2013

24 december 2013

Beste wensen!

11 december 2013

Nieuws

Nieuws van ROOD

Lees verder
4 december 2013

Antwoorden college, bus 141

Helaas zit de SP nog niet in de gemeenteraad, vandaar dat ROOD NOP (Jong in de SP) naar het politieke Uurtje is geweest en hier alle partijen op de hoogte heeft gebracht van het probleem. Er zijn door de PU (Politieke Unie, Ellen van Elk zie foto) vragen gesteld aan het college. Hierbij het antwoord van de gemeente. ROOD is benieuwd wat mensen van dit antwoord vinden, daarom is deze vraag op de facebook pagina geplaatst.De reactie van de gemeente is: 'De gemeente kan niks aan de situatie veranderen. Bij het voorbereiden van de nieuwe concessie die per 8 december ingaat, konden alle betrokkenen hun zienswijze indienen. Op dit punt hebben wij dat niet gedaan, omdat de situatie voor onze inwoners niet per definitie verslechtert. Lees verder
30 november 2013

Even voorstellen, nummer 2 op de lijst, Lou Verhage

Mijn naam is dus Lou Verhage en ik sta als 2e op de lijst van de SP-Noordoostpolder. Ik ben geboren op Walcheren in Zeeland. Mijn ouders verhuisden toen ik 6 was naar de NOP, zoals het toen nog genoemd werd, naar een buitenweg op een boerderij. Ik ging naar de lagere school in Rutten. Een mooie tijd, al moest ik thuis wel veel helpen terwijl ik geen boer wilde worden, dat wist ik al heel jong. In die tijd was het gebruikelijk dat je naar de huishoudschool ging, naar de ambachtschool of maximaal naar de (M)ULO. Ik had het geluk dat het hoofd van de school vooruitstrevend was, met als resultaat dat ik naar de HBS ging.

Lees verder
29 november 2013

Een veilige oversteek, maar is dat ook zo?

Twee jaar geleden tijdens de Sinterklaasmarkt aan de Zuiderkade heeft de SP mensen gevraagd wat zij van het oversteekpunt aan de Nagelerstraat vonden. Ruim 1.5 jaar later op 28 juni 2013 zijn er verkeersborden geplaatst en zijn er markeringen op de weg gemaakt. 
SP Noordoostpolder twijfelt of wel rekening is gehouden met de nieuwe situatie en of het wel zo veilig is.
 
Lees verder
19 november 2013

Behoud 141!

De dienstregeling van de buslijn 141 (Urk-Zwolle) wijzigt vanaf 8 december 2013. De huidige lijn rijdt van Urk tot Zwolle, maar de nieuwe verbinding zal gaan rijden van Urk tot Kampen. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier