h

Avond over woede, hoop en de EU in Emmeloord

29 april 2019

Avond over woede, hoop en de EU in Emmeloord

Foto: SP

Senator, Eerste Kamerlid Tiny Cox zal 8 mei Emmeloord aan doen in de SP-tour door het land. Tijdens de openbare avond spreekt Tiny Cox over woede en hoop in de samenleving en de komende verkiezingen. De avond maakt onderdeel uit van 50 SP-avonden door het hele land in aanloop naar de EU-verkiezingen op 23 mei.

Tiny Cox over die verkiezingen: 'De EU is ontspoord. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Dat maakt veel mensen terecht woedend. Daar willen wij wat aan doen. Wij kiezen namelijk voor een radicaal andere koers. Daarover praat ik woensdagavond 8 mei graag met zoveel mogelijk mensen in de Noordoostpolder.'

Buurthuis de Brulboei, Markenstraat 1 in Emmeloord is vanaf 19.30 uur open. Om 20.00 uur start het programma.  Toegang is gratis. Iedereen is welkom.

 

Reactie toevoegen

U bent hier