h

Campagneleider blikt tevreden terug op campagne aftrap in Almere

23 februari 2015

Campagneleider blikt tevreden terug op campagne aftrap in Almere

Tevreden terugblik op campagne aftrap in Almere

Afgelopen zaterdagmiddag was de campagne aftrap voor de provinciale verkiezingen van de SP in Almere. Het was een initiatief vanuit alle afdelingen om dit gezamenlijk in Almere te doen.

We hebben de Grote Markt rood gekleurd, doordat er veel leden vanuit heel flevoland naar Almere waren gekomen. Compleet met kraam, sponsjes, promotiemateriaal en de soepexpres. We hadden muzikale ondersteuning door een brassband “the Originals”.

We hadden goed weer, tot vlak voor de komst van Emile Roemer, toen begon het te regenen. Maar dat mocht de pret niet drukken. De brassband verdween onder een luifel op de grote markt, en hielden dus toch nog hun trommels droog.

Na de nodige foto’s was het tijd voor Emile om te spreken. Maar eerst was mw Vlek aan de beurt. Zij las een brief voor waarin ze haar zorgen over dit afbraak kabinet uitsprak. Dat erg geen respect meer is voor de oudere mensen, die Nederland hebben opgebouwd.

Emile ging hierop in en sprak daarmee de leden toe. Tijd voor revolutie, te beginnen in Flevoland! Na de toespraak ging Emile via de markt naar ‘de jongeren Huiskamer’. Een project van Kwintes. Hier is hij in gesprek geweest met de jongeren die gebruik maken van dit project.

We kijken tevreden terug naar de campagne aftrap!

 

Reacties

.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier