h

Wilma Guldemond

0527611923

Ik ben Wilma Guldemond, geboren 15-12-1957 in Vancouver Canada. Ik kom uit een gezin met 5 kinderen waarvan ik de oudste ben. Heb heel wat van Nederland gezien en ook van de Noordoostpolder.

Ik ben geboren in Canada maar nogvoor mijn 1ste verjaardag terug in Nederland, Den Haag. Toen naar Drunen Noord-Brabant daarna Nagele in de Noordoostpolder en toen door naar Emmeloord. Op 8-jarige leeftijd weer naar Canada geëmigreerd daar in 5 jaar op 5 verschillende scholen te hebben gezeten op 14-jarige leeftijd weer terug naar Nederland Marknesse nu. Op de Kohnstamm Mavo gezeten en weer naar Emmeloord verhuist, mijn Mavo diploma gehaald. Daarna weer een jaar naar Canada waar ik “grade 13” op de Highschool heb gedaan.

Terug in Nederland op 19-jarige leeftijd niet wetend wat ik wilde studeren maar gaan werken. Uiteindelijk bij het Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium terecht gekomen. Daar heb ik 13 jaar gewerkt maar werd gedeeltelijk arbeidsongeschikt en moest daar toen vertrekken. Ondertussen getrouwd 2 dochters gekregen een tijd in Ens gewoond waar ik samen met mijn toenmalig echtgenoot uitbaters waren van de sportkantine.

Toen gescheiden en weer naar Emmeloord verhuisd, waar ik nu al 18 jaar woon. Naast de SP Ben ik ook actief bij de volleybalvereniging Vovem’90 waar ik de wedstrijdzaken doe. Ook doe ik nog wat hand-en-span werkzaamheden voor de Reuma Patiëntenvereniging.

Binnen de SP  ben ik sinds januari gekozen als organisatiesecretaris. Ik hou mij onder andere bezig met het reserveren van locaties voor cursus of kerngroepavonden bijvoorbeeld. Ook zorg ik ervoor dat als er drukwerk is dit bij de drukker komt. Wanneer er nieuwe leden zijn dan bezoek ik deze, zodat we onze leden kennen. 

U bent hier