h

Tjitske Hoekstra aanwezig bij LTO debat

10 maart 2015

Tjitske Hoekstra aanwezig bij LTO debat

Foto: Denise van Sluijs

Op 5 maart was Tjitske Hoekstra, nummer 5 van de lijst, debater bij het debat georganiseerd door LTO. 

Mijn naam is Tjitske Hoekstra.  Ik woon, samen met mijn man en 4 zonen in Rutten, het meest noordelijke dorp van Flevoland. We wonen met veel plezier aan een buitenweg, midden tussen de veeteeltbedrijven. Ik voel mij hier als mens goed bij. Ik ben namelijk opgegroeid op een melkveebedrijf. De geuren roepen dan ook nog steeds veel goede herinneringen op.

Ik ben werkzaam in de zorg,  werk dat ik met liefde doe.

U kunt mij op de lijst van de SP terug vinden op nummer 5.

Ik sta hier dus niet voor mijzelf, maar voor de SP.

WAAR STAAT SP FLEVOLAND VOOR?

Bij de SP staat de mens centraal. Deze visie is gebaseerd op drie kernwaarden en dat zijn:  menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Onze belangrijkste speerpunten van het verkiezingsprogramma zijn: Aantrekkelijk openbaar vervoer; leefbaarheid kleine kernen en een vitaal platteland; stimuleren van kleine ondernemers en ruim baan voor midden en kleinbedrijf;  versterking van onderwijs mogelijkheden met oog voor goede aansluiting van het onderwijs op de behoefte van het bedrijfsleven; bescherming van milieu, natuur en landschap; schone energie bevorderen en verspilling tegengaan  en daarom geen boringen naar schaliegas. Tevens willen we het provinciaal bestuur dichter bij de mensen brengen.

WAAROM SP STEMMEN 18 MAART?

Ik zou willen zeggen. Laat uw stem horen door uw stem te gebruiken. Op 18 maart heeft u het voor het zeggen. Op die dag kunt u afrekenen met het beleid van VVD en PvdA. Thuis blijven helpt zeker niet. Met een stem op de SP kunt u tegelijkertijd drie dingen doen.

  1. SP groot maken in de provincie;
  2. de oppositie in de Eerste Kamer versterken;
  3. het kabinet Rutte een rode kaart geven.

Kortgezegd: De SP is er klaar voor om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen binnen de provincie.

Foto: Denise van Sluijs

 

 

Reactie toevoegen

U bent hier