h

ROOD NOPROOD is de meest actieve politieke jongerenorganisatie van Nederland en voert actie om Nederland menselijker en socialer te maken. Misstanden worden opgespoord en aan de kaak gesteld. ROOD laat samen met jongeren zien dat er veel veranderd kan worden als je dat samen doet . Samen gaan we de strijd aan tegen onrecht, discriminatie en asociale plannen.

 

In veel steden en dorpen zijn lokale ROOD-groepen actief. In deze groepen zijn de jonge, actieve SP-ers georganiseerd die in actie willen komen voor een beter Nederland. De groepen zijn het fundament van de vereniging. Zij staan dicht bij de jongeren en weten wat er speelt in hun woonplaats. Zo kunnen we door het land samen met jongeren optrekken om misstanden aan te pakken.

Op dit moment is er een groep jongeren die wil opkomen voor de belangen van de jongeren in de Noordoostpolder  Ben jij tussen de 14 tot 28 jaar oud? ROOD strijdt elke dag voor een menselijker en socialer Nederland. Maar dat kunnen we niet alleen. Wil jij ons steunen en ons groter maken? Sluit je dan aan!

Kort gezegd willen wij twee dingen.
1. wij willen de bekendheid van de SP vergroten onder jongeren
2. wij willen je een eigen plek bieden binnen de SP om actief te zijn.

Het voeren van actie is belangrijk voor ROOD. Bijvoorbeeld voor een OV-jaarkaart voor jongeren onder de 18 in het MBO en tegen de bezuinigingen in het hoger onderwijs.

Wil je nu lid worden van ROOD? Meld je aan via rood.sp.nl


Wil je meer weten? dan kan je contact opnemen via noordoostpolder@sp.nl

 

U bent hier