h

Gratis bus naar het Volksprotest

30 januari 2023

Gratis bus naar het Volksprotest

Foto: SP
Steeds meer mensen kunnen hun energierekening niet betalen. Daarom komen we op zaterdag 11 februari in actie. Want het is genoeg geweest! Terwijl wij in de kou zitten, maken Essent, Eneco en Vattenfall samen een miljard winst per jaar. In plaats van onze rekening te verlagen, wordt dit geld verdeeld onder de aandeelhouders.

Dit moet anders en dit kan anders! Onze energie hoort niet op de markt. Kom daarom op zaterdag 11 februari om 13.00 uur naar het Beursplein in Amsterdam. Samen zeggen wij: verlaag de rekening en nationaliseer onze energie. Samen pakken we de zeggenschap over onze energie terug en verlagen we de rekening.

Vanuit Emmeloord rijdt er een gratis bus naar Amsterdam, wil je mee? Meld je dan aan via: noordoostpolder@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier