h

Rietstraat / Zeebiesstraat vragenlijst

10 juni 2022

Rietstraat / Zeebiesstraat vragenlijst

Foto: SP

Begin juni heeft Mercatus laten weten de woningen aan de Riet- en Zeebiesstraat bijvoorkeur te willen slopen.
Terecht maken bewoners zich zorgen over de toekomst van hun huur en koopwoning en verkeren in grote onzekerheid. Is sloop eigenlijk wel nodig? Zo nee, wat zijn de alternatieven?

Als slopen onvermijdelijk blijkt komen er dan betaalbare huizen voor terug? Wat gebeurd er met de koopwoningen en komt er een goede uitkoopregeling?

Een aantal bewoners heeft contact opgenomen met de SP afdeling Noordoostpolder en gevraagd om hen met raad en daad bij te staan in deze onzekere tijden.
Dat doen wij graag! Al jaren voert de SP samen met bewoners acties voor het behoud van betaalbare huur en koopwoningen. Niet zelden zonder succes!

Of dat ook kan in de Riet- en Zeebiesstraat hangt van u af. Want alleen een goed georganiseerde buurt kan die strijd met Mercatus aangaan en die ook winnen. Daarom is het van belang om te weten hoe u over uw huis en de toekomst van de wijk denkt.

Hier vindt u een eenvoudige vragenlijst. Wilt u die zo spoedig mogelijk invullen?

GA NAAR DE VRAGENLIJST (GESLOTEN)

Wij komen graag nog bij u langs en gaan met u in gesprek.
Dat doen we op:
1e avond ophalen woensdagavond 15-6-2022
2e avond ophalen zaterdagochtend 18-6-2022

Uiteraard kunt u ook meewerken met het ophalen en de vervolgstappen die we samen gaan zetten. Meld u dan aan op: noordoostpolder@sp.nl of bel naar: 06-51938449

Wij vragen u ook om uw contactgegevens achter te laten. Uiteraard gaan wij daar vertrouwelijk mee om. Wij gebruiken dit alleen om contact met u te onderhouden en voor ons gezamenlijke doel. Het behoud van betaalbare huizen!

 

Reactie toevoegen

U bent hier