h

Nieuw bestuur gekozen

21 april 2022

Nieuw bestuur gekozen

Vanavond is op de ledenvergadering van SP Noordoostpolder een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Het nieuwe bestuur wil de komende vier jaar gaan bouwen aan de afdeling. We willen weer zichtbaar op straat zijn, onder de mensen en met de mensen. Dit is erg moeilijk gebleken de laatste jaren in de gemeenteraad, daarom is ervoor gekozen om eerst weer te groeien met het aantal actieve leden en daarna een nieuwe poging te doen tot deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Naar onze mening kunnen we misschien wel meer buiten de gemeenteraad bereiken dan in de gemeenteraad. Door samen met de inwoners te strijden voor of tegen punten kunnen we winnen! Lijkt dit je ook wat? Meld je dan aan als lid van de SP. https://www.sp.nl/lid-worden

Voorzitter: Tjitske Hoekstra
Organisatiesecretaris: Wilma Guldemond
Penningmeester: Harmen Oenema
Bestuurslid: Rolf Thomas
Bestuurslid: Piet de Ruiter
Bestuurslid: Denise van Sluijs

 

Reactie toevoegen

U bent hier