h

Emile Roemer trapt verkiezingen af in Noordoostpolder

7 februari 2018

Emile Roemer trapt verkiezingen af in Noordoostpolder

Foto: Rob Voss

De SP deed in 2014 voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in de Noordoostpolder. Voor de SP verkiezingen met een geweldige uitslag. Van 0 naar 3 zetels. Nu zullen we als SP gaan voor 4 zetels in de gemeenteraad! Het is tijd voor verandering. Betrek inwoners bij politieke keuzes. Eens in de vier jaar stemmen wil niet zeggen dat je tussentijds niet luistert naar de inwoners, 'want je bent toch al een gekozen vertegenwoordiger'? Nee. Het is belangrijk dat we te allen tijde blijven luisteren naar de wensen en belangen.

Tijdens de aftrap van de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 deelde de SP tomatenzaadjes uit met de tekst 'Wie SP zaait, zal sociaal oogsten'. Nu 4 jaar later zal de SP dan ook klaar zijn om te oogsten. Dit zal gebeuren op zaterdag 17 februari 2018 om 13.00 uur op het Kettingplein. Emile Roemer zal de verkiezingen aftrappen.

Binnen de gemeenteraad wordt het niet altijd gewaardeerd hoe de SP te werk gaat. Wanneer een onderwerp effect heeft op de leefomgeving van mensen, dan brengen wij ze op de hoogte. Wanneer het nodig is mobiliseren wij mensen, want massa maakt macht. Wij begrijpen dat inwoners het vertrouwen in de politiek verliezen, als ze 'zogenaamd' worden betrokken, maar vervolgens hun eigen idee niet terug zien. Toch willen wij iedereen oproepen om te gaan stemmen. Door je stem te laten horen, kan jij het verschil maken.

Benieuwd naar het verkiezingsprogramma van de SP? Deze zal vanaf zaterdag 17 februari 13.00 uur beschikbaar zijn op de website en bij de kraam.

Reactie toevoegen

U bent hier