h

Aftrap verkiezingen met Emile Roemer

18 februari 2018

Aftrap verkiezingen met Emile Roemer

Foto: SP
 
Afgelopen zaterdag hebben we een fantastische aftrap van de campagne gehad voor de gemeenteraadsverkiezingen. We hadden mooi weer, en wat een geweldige opkomst van betrokken leden. Ik heb er bijna 30 geteld. Tot 11.00 moesten we het doen met Emile Roemer van karton,
maar om 13.00 uur was hij er dan toch. Emile heeft ons geholpen om de eerste afdelingskranten uit te delen in de Lange Nering. Dit leverde enthousiaste reacties op. 
 
Veel mensen die met hem op de foto wilden, wat natuurlijk kon. Onze zakjes voor een zelf te maken tomatensoep waren we zo kwijt. Een super aftrap! de sfeer zat er goed in. De is een goed voorteken voor onze campagne. 
 
Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier