h

Burgerraadslid Irma de Jager

18 december 2017

Burgerraadslid Irma de Jager

Foto: SP

Mijn naam is Irma de Jager. In 1968 ben ik in Amsterdam geboren en opgegroeid in Hillegom. Na een korte tijd in Woerden te hebben gewoond ben ik met mijn man en kinderen in 1997 in de Noordoostpolder komen wonen.

Tegenwoordig ben ik gescheiden en zijn mijn kinderen uitgevlogen. Nu woon ik samen met mijn hond en kat. 

Naast de opvoeding van mijn kinderen en mijn werk heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan zoals het zwemmen met verstandelijk gehandicapten, de coördinatie sociaal medische dienstverlening bij het Rode kruis en de voedselbank.

Na 10 jaar les geven in het voortgezet onderwijs heb ik in 2013 een carrièreswitch gedaan richting de schuldhulpverlening. Hierdoor kom ik veel in contact met mensen in (stille)armoede. Nu hebben vele punten mijn aandacht maar de armoede staat boven aan mijn lijst.

Reactie toevoegen

U bent hier