h

Actiepagina Volle bussen (141/71)

30 januari 2018

Actiepagina Volle bussen (141/71)

Foto: SP

We hebben een actiepagina gelanceerd op Facebook tegen de overvolle bussen tussen Urk-Emmeloord en Zwolle.

Het gaat om twee bussen, de 71 die van Emmeloord via Zwartsluis naar Zwolle gaat en de 141, Urk - Kampen. Al jaren lang zitten deze bussen stampendvol. De maat is vol! We moeten in actie komen om ervoor te zorgen dat iedereen in de bus kan.

Om deze reden is er een actiepagina op Facebook aangemaakt. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen deze pagina liken, zodat we kunnen kijken wat we met elkaar kunnen doen om meer of grotere bussen te krijgen!

https://www.facebook.com/busmeldpuntNOP/

Wil je je verhaal kwijt op onze pagina. Rechts op deze pagina hebben we een meldpunt gemaakt.

Reactie toevoegen

U bent hier