h

Super Zaterdag #SPindebuurt

5 juni 2017

Super Zaterdag #SPindebuurt

Foto: SP

Gisteren was het Super Zaterdag. Overal in het land gingen SP-ers de straat op om te spreken met mensen in de buurte en wijken. We zullen spreken over het verbeteren van honderden buurten, bedrijven, zorginstellingen en scholen. Van een veilige straat tot goede betaalbare huizen. Van het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico tot sluiting van een onveilige kerncentrale. We hebben laten zien wat onze partij in petto heeft. En dit is nog maar het begin. Samen heroveren we terrein op het doorgeschoten individualisme. Samen boeken we overwinningen en zorgen we voor sociale vooruitgang.

Foto: SP

De volgende keer ook de magie voelen en meedoen? Of samen met de SP jouw buurt verbeteren? Doe mee!

Reactie toevoegen

U bent hier