h

Nationaal ZorgDebat in Den Haag

20 februari 2017

Nationaal ZorgDebat in Den Haag

Foto: SP

Afgelopen zaterdag 18 februari zijn we met een grote groep mensen uit de Noordoostpolder naar Den Haag geweest voor het Nationaal ZorgDebat.

De dag begon vroeg, om 9.45 uur vertrok de bus vanuit Emmeloord. Op we naar Den Haag zat de sfeer er al goed in in de bus. Mensen hadden spandoeken bij zich, buttons op de hoef en op de jas. Onder het genot van een lekker kopje koffie en thee zongen zij met liederen tot ze in Den Haag waren.

Foto: SP

In Den Haag aangekomen stond daar een geweldige grote tent met wel 10.000 mensen die allemaal hun stem lieten horen voor Één Nationaal ZorgFonds, zonder eigen risico. Een geweldige dag met veel actieve enthousiaste mensen. Een goed debat waarin Emile Roemer iedereen vertelde welke plannen het Nationaal ZorgFonds heeft. Muziek, interactie en een geweldige mars door de stad, langs het torentje van Rutte!

Zie hieronder een foto impressie:

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier