h

Even voorstellen, nummer 8, Coby Brouwer

14 maart 2014

Even voorstellen, nummer 8, Coby Brouwer

Mijn naam is Coby Brouwer, 47 jaar en moeder van een dochter. Ik ben opgegroeid in Munnekeburen, een klein dorp in Friesland net buiten de Noordoostpolder. Op de toenmalige C.S.G. te Emmeloord heb ik mijn HAVO diploma behaald en daarna ben ik werkzaam geweest in veel verschillende bedrijfstakken.
 
Zo’n 20 jaar geleden ben ik weer in Emmeloord terechtgekomen en daar actief geweest als leidster voor het Meer Bewegen voor Ouderen en verschillende sportverenigingen. Ik heb vele jaren als technisch administratief medewerkster bij diverse bedrijven gewerkt.
 
Op dit moment ben ik werkzoekend.  In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger op korenmolen “de Kaai” in Sloten en zet ik mij op diverse vlakken in voor de SP. Zo ben ik lid van de kerngroep, zit in het “Debatteam” en zorg voor de verslaglegging van diverse bijeenkomsten.
 
Belangrijke redenen om mij aan te sluiten bij de SP zijn:
 
  • 1. Onvrede over het beleid van het huidige kabinet. 
    De zorg wordt uitgekleed, ouderen worden aan de kant gezet, (de jeugd}werkloosheid neemt toe en werklozen worden bestempeld als uitkeringstrekkers en ingezet als multi-talentvolle verplichte vrijwilligers. 
  • 2. Ik vind de uitvoering van o.a. het minima, participatie- en WMO beleid van de gemeente Noordoostpolder regelmatig tekortschieten. Maar al te vaak word ik als burger van het kastje naar de muur gestuurd .
  • 3. wanneer je aan de kant blijft staan verandert er niets.
     
  • Het is belangrijk ook UW stem te laten horen op 19 maart.

Reactie toevoegen

U bent hier