h

Even voorstellen, nummer 3 op de lijst, Mats Dekker

22 januari 2014

Even voorstellen, nummer 3 op de lijst, Mats Dekker

Mats is geboren in het jaar 1943 in Haren-Karspel (Noord-Holland). Mats groeide op aan de Kalenbergerweg, waar hij later het tuinbouwbedrijf van zijn vader overnam. Toen de glastuinbouw zich in Luttelgeest vestigde heeft Mats besloten het land te verkopen. Hij heeft daarna een korte periode in de commissiehandel gewerkt, maar is daarna voor BEO-zaden gaan werken, die in Rusland een groot exportland zag. Mats heeft hier tot december 2012 gewerkt. Nu gebruikt hij zijn opgedane kennis over Rusland voor PUM.

In het gezin Dekker stond politiek centraal en dat is nog zo. Jaren is Mats lid en actief geweest van en voor de PvdA, maar inmiddels kan hij de sociale insteek van de PvdA niet meer herkennen en heeft dan ook besloten over te stappen naar de SP.

Mats zijn speerpunt is: solidariteit! Hij wil zich gaan inzetten voor de mensen die dit het hardst nodig hebben.

Mats is een kleurrijk figuur, die de Noordoostpolder graag met u wil kleuren met een tomaatrode horizon.

Waar hij zich nu vooral druk om maakt is de financiële paragraaf van de gemeente. Er wordt ondoordacht geld over de balk gegooid, die veel beter uitgegeven zou kunnen worden aan de mensen die dit hard nodig hebben. Hij wil zich dan ook graag hard maken dat de gemeente zijn/haar huishoudboekje goed op orde heeft en geen geld uit gaat geven aan projecten die in deze tijd niet haalbaar zijn.

Mats is bereikbaar per mail: matsdekker.sp@gmail.com

 

Reactie toevoegen

U bent hier