h

Onthulling verkeersbord

1 juli 2013

Onthulling verkeersbord

Vrijdag 28 juni 2013 was de onthulling van het nieuwe verkeersbord aan de Nagelerstraat.

Wethouder Andries Poppe nam het woord voor de belangstellenden die aanwezig waren en vertelde waarom de nieuwe borden worden geplaatst. Dit was een verzoek van SP Noordoostpolder.nabij de Bouwerskamp veiliger te maken. De voorkeur was een zebrapad. Vanuit verkeerstechnisch aspect kon dit niet en er is toen besloten om de oversteek te accentueren met markering en bebording. De markering is inmiddels aangebracht en de markeringen op de weg worden geplaatst op een rustig moment.

          

Het is een mooi opvallen geel bord. Wij zullen natuurlijk onze ogen open houden of het oversteekpunt op deze manier daadwerkelijk veiliger is.

 

 

U bent hier