h

EMILE ROEMER KOMT NAAR EMMELOORD

10 maart 2013

EMILE ROEMER KOMT NAAR EMMELOORD


Op 4 januari 2013 is SP Noordoostpolder een zelfstandige afdeling geworden. Zoals wij hebben aangegeven zouden wij dit vieren met inwoners van de Noordoostpolder. Daarom hebben wij een openbare avond georganiseerd en Emile Roemer wilde hierbij graag aanwezig zijn. 


De avond zal plaatsvinden op vrijdag 15 maart 2013 in kerkcentrum 'de Fontein' (Wilgenlaan 4  Emmeloord). Deuren open vanaf 19.30 uur en het zal om 20.00 uur beginnen. De entree is gratis.


Hoe gaat de avond eruit zien?
Iedereen is deze avond van harte welkom. We beginnen de avond met twee gastsprekers: Henk van der Linde, Zorg-Makelaar. Wij willen mensen informeren over de gevolgen van de WMO en de overheveling van AWBZ naar WMO. Wat zijn de huidige maatregelen? en welke zijn al voelbaar? 
Ton Beurmanjer, directeur Mercatus. Je hoort veel over de eventuele huurverhogingen in de media, maar wat gebeurd er hier in de Noordoostpolder? Voor wie gaan de huren omhoog en hoeveel? Wij hopen dat Ton Beurmanjer een beeld kan geven wat ongeveer de maatregelen worden hier in de Noordoostpolder.

Net voor de pauze mogen mensen een vraag op papier schrijven, die Emile na de Pauze gaat beantwoorden. Heb je nog een leuke vraag voor Emile? Kom dan langs en stel uw vraag!


Tot dan!
Zet het alvast in je agenda en graag zien wij je op vrijdagavond 15 maart 2013 op onze openbare avond. Neem je familie, vrienden en kennissen mee naar deze avond!

Zie ook:

http://www.mercatus.nl/over-mercatus/nieuws/emile-roemer-komt-naar-emmel...

Reactie toevoegen

U bent hier