h

Bestuur SP Noordoostpolder gekozen

6 februari 2013

Bestuur SP Noordoostpolder gekozen

Vanavond tijdens de ledenvergadering is het bestuur van SP Noordoostpolder officieel gekozen.


Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter: Denise van Sluijs
Organisatiesecretaris: Wilma Guldemond
Penningmeester: Rina Weggelaar
Algemeen bestuurslid: Theo Elschot
Algemeen bestuurslid: Rolf ThomaDe avond werd geopend met een woordje van Jan Preuter, voorzitter SP Dronten, voorheen moederafdeling van SP Noordoostpolder. Jan heeft ons erg goed geholpen bij het oprichten van de afdeling. Het scheelde niet veel of hij was ook naar de NOP verhuisd, hij vind het zo'n leuke/actieve groep hier in de NOP.

Rond 21.00 uur was het zover, de leden mochten hun stem uitbrengen, de stembiljetten werden in een grote ton gedaan en Myrna Veenkamp en Riëtte Westdorp mochten hier toezicht op houden en de stemmen tellen.

Wat voor het komende jaar de voornaamste doelen van SP Noordoostpolder zijn: Haalbaarheid deelname gemeenteraadsverkiezingen 2014 onderzoeken. Lokaal programma opstellen, de hulpdienst en ROOD opstarten.
 

Vrijdagavond 15 maart 2013 organiseren wij een openbare avond voor alle inwoner van de Noordoostpolder. Meer informatie over de gasten van deze avond volgen zo spoedig mogelijk.

Reactie toevoegen

U bent hier