h

Grootste 'land gemeente' heeft volwaardige SP afdeling

4 januari 2013

Grootste 'land gemeente' heeft volwaardige SP afdeling

Het landelijk Partijbestuur van de SP heeft, in haar vergadering van 4 januari 2013, unaniem ingestemd met het voorstel om SP Noordoostpolder een zelfstandige afdeling te laten zijn. De grootste land gemeente van Nederland heeft een 'buitengewoon' zelfstandige afdeling in de Noordoostpolder.

Dat is natuurlijk geweldig en ook absuluut reden voor een feestje. Wanneer het bestuur officieel gekozen is, gaan we dat dan ook zeker groots vieren!

Dat wij nu zelfstandige afdeling zijn, is natuurlijk geen reden om nu lekker achterover te gaan zitten. We blijven bezig en hebben voor de komende tijd aardig wat op de agenda staan. Houdt dus onze website in de gaten!

Wilt u SP Noordoostpolder helpen of steunen? Wordt dan lid en klik hier

 

U bent hier