h

De beste wensen

2 januari 2013

De beste wensen


 

We kijken vooruit naar een jaar dat opnieuw een belangrijk politiek jaar zal worden. De harde bezuinigingen van het kabinet zullen door iedereen nu echt gevoeld gaan worden. De voorstellen van Rutte II - om de sociale zekerheid uit te hollen en hard te bezuinigen op de zorg - zullen dit jaar wetten worden.

Anders dan de SP kiezen PvdA en VVD niet voor investeren in nieuw vertrouwen maar voor het verdiepen en verlengen van de crisis. Dat is onverstandig en onnodig; we moeten juist optimisme uitstralen en perspectief bieden om Nederland er weer bovenop te helpen.

Laten wij samen van 2013 het jaar van vertrouwen en optimisme maken. Dat kan! Door te zorgen voor elkaar en door te investeren in mensen. Ik wens u een heel gelukkig en bovenal gezond 2013 toe.

Reactie toevoegen

U bent hier