h

SP verbaasd over artikel en ontkenning

11 september 2012

SP verbaasd over artikel en ontkenning

Tot onze verbazing zagen wij vandaag een bericht in de Noordoostpolder staan "Oproep aan SP’ers om PvdA te stemmen", waarin Rien van der Velde had aangegeven dat als de PvdA de grootste wordt, dan heb je een grootste kans op een progressief kabinet.

Het lijkt mij toch zo dat je met een grote SP juist kans hebt op een progressief kabinet. Daarom roepen wij de mensen die PvdA stemmen graag op om SP te stemmen, maar wat vooral belangrijk is, is dat mensen vooral stemmen op een partij waar zij achter staan.

Tot vandaag opeens het bericht op Twitter verscheen waarin Rien van der Velde aangaf de bovenstaande oproep niet te hebben gedaan. Zou de Redactie van de Noordoostpolder een eigen interpretatie geven aan de artikelen?

Reactie toevoegen

U bent hier