h

SP stemmers bedankt!

13 september 2012

SP stemmers bedankt!

De SP in de Noordsoostpolder  wil alle mensen die vandaag een stem hebben uitgebracht op de SP bedanken! De afgelopen weken was de SP op veel plekken te vinden en overal werden de SP'ers met veel enthousiasme ontvangen. Deze verkiezingen waren dan ook belangrijk voor de toekomst van Nederland en op welke wijze de crisis opgelost gaat worden.


Het bestuur wil ook alle SP-vrijwilligers bedanken die deze campagne actief waren voor de partij. Veel SP'ers waren op straat te vinden om met mensen in gesprek te gaan, bij mensen thuis aan te bellen en om folders bij mensen thuis te bezorgen. Nog nooit waren er zoveel SP'ers tegelijk op zoveel plekken in de stad op straat  Dit was alleen mogelijk met de steun van al onze vrijwilligers die vele vrije uren hebben ingezet voor de partij. Ik wil deze mensen dan ook namens het bestuur en campagneteam van harte bedanken!"

Denise van Sluijs

Reactie toevoegen

U bent hier