h

Tweede kamer lid ondersteunt SP NOP

2 augustus 2012

Tweede kamer lid ondersteunt SP NOP


Sinds maart 2012 is SP Noordoostpolder een afdeling in oprichting. Wij werken hard om een eigen afdeling van de grond te krijgen. Wij vinden het belangrijk om de mensen in de Noordoostpolder te kennen, vooral als wij straks een afdeling zijn.


Dit is ook de reden waarom wij alle dorpen in de Noordoostpolder bezoeken en woensdag 8 augustus is Marknesse aan de beurt. Deze avond worden we ondersteunt door Tweede Kamer lid Manja Smits.



Wat is Buurten in de Buurt?

Wat gaat er goed in uw buurt en wat kan er beter? Wat is er hier te doen voor ouderen? Is er voldoende speelruimte voor kinderen? Is er nog een huisarts en basisschool in de buurt? Hoe is het met de kinderopvang? En hoe staat het met het openbaar vervoer? Wie verdient een steuntje in de rug en welk probleem moet als eerste aangepakt worden? Deze en andere vragen stellen duizenden SP'ers onder het motto 'Buurten in de Buurt'.


Manja Smits
In 2002 werd Manja lid van van SP. Vanaf het moment dat ze ging studeren werd ze ook actief voor de partij. Eerst bij ROOD Groningen, waar ze contactpersoon werd. Met een delegatie van ROOD reisde ze in 2005 naar Israel en de Westelijke Jordaanoever, waar ze namens ROOD een vriendschapsverklaring tekende met voetbalclub Bnei Sakhnin en vele jongeren sprak over hun toekomst in bezet gebied. In 2006 werd ze in Groningen afdelingsvoorzitter.

In 2007 werd Smits lid van het partijbestuur en in 2008 droeg ze het lokale werk over om Kamerlid te worden. Ze verving Ron Abel die zich terugtrok als Kamerlid. Ze is woordvoerder basis-, middelbaar- en speciaal onderwijs.

 



Kom allen langs

Woensdagavond 8 augustus vanaf 18.30 uur zullen wij in de Breestraat in Marknesse staan met onze SP kraam en trekken wij Marknesse in om bij de mensen langs te gaan. Heeft u vragen over de SP wilt u een folder of een krantje? Komt u gezellig langs.

U bent hier