h

ZO-kranten en STIP GGZ

29 december 2011

ZO-kranten en STIP GGZZaterdag 24 december we hebben ZO-kranten uitgedeeld en een actie gevoerd samen met Stip/GGZ, doel van deze actie was zo veel mogelijk handtekeningen ophalen. Dit is wel weer aardig gelukt bijna 200 handtekeningen.

STIP/GGZ -  Voor veel mensen is de wereld van de geestelijke gezondheidszorg een doolhof. Het Steun- en InformatiePunt Geestelijke Gezondheidszorg (STIP) wilt mensen bij hun zoektocht helpen. STIP heeft informatie en kennis in huis die de mensen weer op weg kan helpen.De gemeente gaat zomaar 50 tot 60% gaat bezuinigen op deze instelling. Terwijl andere instellingen 10% moeten bezuinigen.
Daarom gelijke monniken gelijke kappen.

Deze actie krijgt een vervolg in januari. Het moeten zoveel handtekeningen worden dat de wethoudster er niet meer om heen kan om deze bezuiniging instant te houden.

U bent hier