h

Denise van Sluijs

Mijn naam is Denise van Sluijs en ben 31 jaar. Geboren en getogen in Emmeloord, maar ook een paar jaar in Ens gewoond. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend en dochter in Emmeloord.

Ik werk als Hoofdledenadministratie en databeheerder op het partijkantoor van de SP in Amersfoort
 

 

In 2010 heb ik mijn MBO diploma Multimedia vormgever behaald aan het Deltion College in Zwolle. Ik heb 1 jaar HBO-Rechten gestudeerd en ben afgestudeerd bestuurskundige. Ik werk in Amersfoort op het hoofdkantoor van de SP, mijn werkzaamheden is het ondersteunen van onze Partijvoorzitter en deels secretariaat.

 

Al vanaf 2007 ben ik lid van de SP en heb samen met andere actieve SP leden in de Noordoostpolder een afdeling opgezet, waarvan ik vanaf juli 2012 voorzitter ben. In 2014 heeft de SP voor het eerste meegedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen en met succes!

Als gemeenteraadslid zit ik in de commissie Woonomgeving en Bestuur, Financien en Economie. Ook wil ik me inzetten voor méér sociale huurwoningen in plaats van sloop. Verder mag de rekening van de crisis niet neergelegd worden bij hen die het niet kunnen missen. Daarom moet hulp voor mensen die het nodig hebben in stand worden gehouden, zodat iedereen de kans heeft om mee te doen in de maatschappij. Samen sta je sterk en kunnen we het verschil maken!

U bent hier